Κατασκευή Ιστοσελίδων

Προσφέρουμε υπηρεσίες Κατασκευής ιστοσελίδων που αναποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας. Προσαρμοσμένες λύσεις για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, που περιλαμβάνουν custom design και υπηρεσίες ανάπτυξης που υποστηρίζουν τις ανάγκες λειτουργικότητας της ιστοσελίδας.

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες από το 0. Το design γίνεται σε συνεργασία με τον πελάτη ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αντίστοιχο των προσδοκιών.

Προτιμούμε να μην χρησιμοποιούμε έτοιμες λύσεις (themes/templates). Παρόλα αυτά, αν ο προυπολογισμός του πελάτη δεν επιτρέπει custom design φροντίζουμε να επιλέξουμε την καλύτερη δυνατή λύση ώστε η ιστοσελίδα να μην αντιμετωπίσει προβλήματα απόδοσης ή ασφάλειας.

Χρησιμοποιούμε λύσεις ανοιχτού κώδικα που δίνουν την δυνατότητα απεριόριστης παραμετροποίησης. Δεν περιοριζόμαστε στην χρήση ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου αλλά επιλέγουμε το κατάλληλο για την κάθε ιστοσελίδα. Σε περιπτώσεις που κανένα cms ανοιχτού κώδικα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας, δημιουργούμε custom cms λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις.

Χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα?

Ζητήστε να σας ετοιμάσουμε μια πρόταση για την κατασκευή της δικής ιστοσελίδας.