Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων στα μέτρα σας...

Προσφέρουμε Κατασκευή ιστοσελίδων που αναποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας. Προσαρμοσμένες λύσεις για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, που περιλαμβάνουν custom design και υπηρεσίες ανάπτυξης που υποστηρίζουν τις ανάγκες λειτουργικότητας της ιστοσελίδας.

Responsive Design

Responsive σχεδιασμός για όλες τις ιστοσελίδες ώστε να εμφανίζονται σωστά σε όλους τους τύπους συσκευών. Κινητά, tablets, υπολογιστές...

SEO Friendly

Πρακτικές onsite seo ώστε η κάθε ιστοσελίδα να φαίνεται στις μηχανές αναζήτησεις σε καλές θέσεις

Page Speed Optimization

Αναλυτικός έλεγχος στην κάθε ιστοσελίδα ώστε να εξαλείψουμε οποιοδήποτε παράγοντα προκαλεί καθυστέρηση στην φόρτωση της ιστοσελίδας

Open Source Λύσεις

Λύσεις ανοιχτού κώδικα που δίνουν την ελευθερία επιλογής οποιασδήποτε εταιρείας να διαχειριστεί την ιστοσελίδα σας.

Χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα?

Ζητήστε να σας ετοιμάσουμε μια πρόταση για την κατασκευή της δικής ιστοσελίδας.

Custom Design

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες από το 0, που καλύπτουν 100% τις ανάγκες των πελατών μας. Το design γίνεται σε συνεργασία με τον πελάτη ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αντίστοιχο των προσδοκιών.

Προσπαθούμε να μην χρησιμοποιούμε έτοιμες λύσεις (themes/templates) και να βασιζόμαστε περισσότερο σε custom design, παρόλα αυτά αν ο προυπολογισμός του πελάτη δεν επιτρέπει custom design φροντίζουμε να επιλέξουμε την καλύτερη δυνατή λύση ώστε η ιστοσελίδα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα στον χρόνο φόρτωσης ή σε θέματα ασφάλειας.

Web Development

Χρησιμοποιούμε λύσεις ανοιχτού κώδικα που δίνουν την δυνατότητα απεριόριστης παραμετροποίησης. Δεν περιοριζόμαστε στην χρήση ενός συστήμας διαχείρισης περιεχομένου αλλά επιλέγουμε το κατάλληλο για την κάθε ιστοσελίδα.

Σε περιπτώσεις που κανένα cms ανοιχτού κώδικα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας, δημιουργούμε custom cms λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες