Δωρεάν SSL για όλους

Internal Server error 500 στο wordpress

Η χρήση ενός πιστοποιητικού ssl είναι απαραίτητη για ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, για να διασφαλιστεί ότι η μεταφορά των ευαίσθητων δεδομένων είναι κρυπτογραφημένη. Αλλά το κόστος και η διαδικασία εγκατάσταση ενός πιστοποιητικό ssl απέτρεπε πολλούς ιδιοκτήτες ιστοσελίδων να τα χρησιμοποιούν. Αλλά όχι πια! Πλέον υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν SSL για όλους από την Let’s Encrypt.

Η Lets Encrypt είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικών ssl για οποιαδήποτε ιστοσελίδα δωρεάν. Η μοναδική προϋπόθεση για το δωρεάν πιστοποιητικό ssl για οποιαδήποτε ιστοσελίδα είναι να αποδείξουν την κυριότητα του domain. Και αυτό γίνεται μέσω λογισμικού που υποστηρίζει το πρωτόκολλο ACME στον server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα.

Πως λειτουργεί;

Με την εγκατάσταση του απαραίτητου λογισμικού στον server, η έκδοση και η ανανέωση του πιστοποιητικού γίνεται αυτόματα για το βασικό domain του κάθε λογαριασμού φιλοξενίας.

Στηρίξτε την προσπάθεια

Η Let’s Ecnrypt είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση και η χρηματοδότηση της βασίζεται κυριώς σε δωρεές. Αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια μπορεί να το κάνετε μέσω του crowdfunding campaign της Lets Encrypt.

Μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο της εκστρατείας crowdfunding:

sxs-web.com lets encryptH sxsweb έχει εγκαταστήσει το απαραίτητο λογισμικό στους servers της και έτσι μπορείτε να αποκτήσετε  πιστοποιητικό ssl για οποιοδήποτε λογαριασμό φιλοξενίας.

Χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα?

Ζητήστε να σας ετοιμάσουμε μια πρόταση για την κατασκευή της δικής ιστοσελίδας.