Καλύτερα tweets για μεγαλύτερη προβολή προϊόντων

καλύτερα tweets

Το twitter έχει εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια δίνοντας νέες δυνατότητες σε επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα τους στο κοινό τους. Και με όλες τις νέες αυτές δυνατότητες δημιουργούνται νέοι τρόποι για πιο αποδοτική προώθηση.

Δεν φτάνει η συμπλήρωση μιας πρότασης 140 χαρακτήρων και η ελπίδα ότι κάποιος θα προσέξει το tweet σας και θα μπει στον κόπο να κάνει κλικ στον σύνδεσμο. Μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα.

Screenshot Κειμένου

Τα καλύτερα tweets με κάποιο είδος εικόνας τείνουν να δέχονται περισσότερη προσοχή και περισσότερα κλικ. Αν βρίσκεται το όριο των 140 χαρακτήρων δεσμευτικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες για την προβολή μεγαλύτερων κειμένων.

Μην το παρακάνετε όμως. Σε κανένα δεν αρέσει να διαβάζει τεράστια κείμενα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την μέθοδο για να τονίσετε μερικά χαρακτηριστικά των προϊόντων σας ή να προβάλετε στατιστικά στοιχεία.

Gif tutorial

Αν προσφέρετε online προϊόντα η χρήση animated gifs στα tweets σας θα προσελκύσει περισσότερη προσοχή. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα animated gifs και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Για την δημιουργία τους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα online δωρεάν εργαλεία. Όπως το GifMaker Ανεβάζετε τις εικόνες σας και δημιουργείτε το Gifs σας εύκολα.

Χρήση Video

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε video για την καλύτερη προβολή των tweets σας και να προβάλετε ακόμα καλύτερα τα προϊόντα σας. Βέβαια για την δημιουργία ενός video θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος και δεν μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε videos απο το youtube.

Τα καλύτερα tweets περιλαμβάνουν video σας με διάρκεια έως 2:30 λεπτά, για μην κουράζει,  και να δεν υπερβαίνουν το μέγεθος των 512 ΜΒ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα video για να προβάλετε οδηγίες χρήσης των προιόντων σας ή για να δείξετε αποσπάσματα από εκδηλώσεις στις οποίες η επιχείρηση σας έχει λάβει μέρος. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα?

Ζητήστε να σας ετοιμάσουμε μια πρόταση για την κατασκευή της δικής ιστοσελίδας.