Η χρήση ssl γίνεται ακόμα πιο σημαντική

η χρήση ssl γίνεται ακόμα πιο σημαντική

Η χρήση ssl γίνεται ακόμα πιο σημαντική για τις επαγγελματικές ιστοσελίδες για το νέο έτος. Η  νέα έκδοση του chrome θα χαρακτηρίζει ιστοσελίδες που δεν χρησιμοποιούν ssl (https) ως μη ασφαλείς αν υπάρχουν φόρμες που ζητούν κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών χαρτών.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το update του chrome εδώ.

Το νέο update του chrome αποτελεί μέρους του σχεδίου της Google για πιο ασφαλή διαδίκτυο και προβλέπουν στις επόμενες ενημερώσεις να εντείνουν τις προσπάθειες και να χαρακτηρίζουν οποιαδήποτε σελίδα δεν χρησιμοποιεί ssl ως μη ασφαλή.

chrome https not safe

Ευτυχώς υπάρχουν Online υπηρεσίες που προσφέρουν δωρεάν πιστοποιητικά ssl για την ιστοσελίδα σας και οι τελευταίες ενημερώσεις στους web servers δίνουν την δυνατότητα εγκατάστασης του πιστοποιητικού χωρίς να απαιτείται η χρήση dedicated ip.

Αν δεν χρησιμοποιείτε κάποιο πιστοποιητικό ssl στην ιστοσελίδα σας, ίσως είναι καιρός να το κάνετε. Εκτός από την αυξημένη ασφάλεια που προσφέρει θα δείτε και βελτίωση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης καθώς αποτελεί παράγοντα για την καλύτερη κατάταξη.

Χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα?

Ζητήστε να σας ετοιμάσουμε μια πρόταση για την κατασκευή της δικής ιστοσελίδας.