10 χρήσιμα εργαλεία για το twitter

Το twitter τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει εκατομύρια χρήστες χάρη στην απλότητα του και την ευκολία χρήσης. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεςι στρέφονται προς το twitter για την προώθηση των υπηρεσιών ή προιόντων τους στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και για να είναι πιο κοντά στους πελάτες τους.

Αλλά όσο μεγαλώνει η λίστα των followers, τόσο περισσότερος χρόνος απαιτείται για την σωστή διαχείριση και προώθηση του λογαριασμού σας στο twitter. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά εργαλεία για να κάνουν την διαχείριση του Twitter πιο εύκολη που διατίθενται δωρεάν.

10 χρήσιμα εργαλεία για το twitter

 1. ManageFlitter

  Manage Flitter
  Ένα ενδιαφέρον εργαλείο που επιτρέπει την διαχείριση της λίστα όλων εκείνων που σας ακολουθούν. Περιλαμβάνει το PowerPost ένα χαρακτηριστικό που αναγνωρίζει ΄την χρονική στιγμή που οι περισσότεροι ακόλουθοι βρίσκονται online και σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τα Twwets σας για εκείνη την ώρα ώστε να υπάρχουν περισσότερες αλληλεπιδράσεις.

 2. Chirp For Twitter

  Chirp For Twitter

  Είναι ένα extension για τον chrome Που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε tweet σελίδες που έχετε δει στο Internet. Μπορείτε να επιλέξετε κομμάτι του κειμένου ή να κρατήσετε κάποιο screenshot της σελίδας, χωρίς να χαθεί το link προς το αρχικό περιεχόμενο. Ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνους που διαχειρίζονται κάποιο blog.

 3. Tweriod

  tweroid

  Το Tweriod σας δίνει την δυνατότητα να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας την κατάλληλη χρονική στιγμή, όταν το κοινό σας βρίσκεται Online για να τις διαβάσει.

 4. Riffle

  riffle

  Άλλο ένα chrome extension που δίνει την δυνατότητα real time analytics και περιλαμβάνει ειδοποιήσεις ώστε να μην χάνετε πιθανές ευκαιρίες αλληλεπιδράσεων με το κοινό σας.

 5. Twitcher

  twicher

  To Twitcher είναι ένα chrome extension ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνους που διαχειρίζονται πολλαπλούς λογαριασμούς στο Twitter. Επιτρέπει την σύνδεση στον κάθε λογαριασμό με το πάτημα ενός κουμπιού, εύκολα και γρήγορα.

 6. Tweetdeck

  tweet deck

  Είναι ένα διαχειριστικό εργαλείο, που έχει δημιουργηθεί και ενημερώνεται από το ίδιο το Twitter και δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης στατιστικών στοιχείων του λογαριασμού σας αλλά και την εύκολη διαχείριση των διαφημιστικών σας εκτρατειών στο Twitter.

 7. EmojiT

  emojit

  Το twitter δεν περιλαμβάνει κάποια υπηρεσία για emoticons. Αυτή την ανάγκη καλύπτει το EmojiT, ένα google chrome που προσθέτει την αντίστοιχη λειτουργία στον λογαριασμό σας στο Twitter.

 8. Silver Bird

  silver bird

  Το silver bird είναι ένα extension για το chrome που προσθέτει ένα μικρό κουμπί στο toolbar του browser σας και σας επιτρέπει να ανοίγεται ένα αναδυόμενο παράθυρο και να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας στο twitter χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε.

 9.  QualiTweetquali tweet

  Λειτουργεί σαν φίλτρο και μπλοκάρει τις αναρτήσεις που δεν θέλετε να βλέπετε. Είναι extension για τον chrome και δίνει την δυνατότητα δημιουργίας πολύπλοκων φίλτρων για να μπλοκάρετε ότι δεν σας ενδιαφέρει.

 10. Hover Zoomhover zoom

  Το HoverView είναι ένα χρήσιμο extension για τον chrome που επιτρέπει να δείτε προεπισκόπηση του περιεχομένου που βρίσκεται πίσω από τους συνδέσμους στα tweets χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε κάποια ιστοσελίδα.

Χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα?

Ζητήστε να σας ετοιμάσουμε μια πρόταση για την κατασκευή της δικής ιστοσελίδας.